Op 5 maart 2017 vindt een bijzondere vertoning plaats van de film ‘Girl Rising’ in Theater Amsterdam. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de gelijknamige organisatie, die over de hele wereld campagne voert om meer meisjes naar school te krijgen.

De film vertelt het verhaal van 9 meisjes van over de hele wereld en hoe zij ogenschijnlijk onneembare hindernissen overwonnen om naar school te kunnen. De indrukwekkende film werd ingesproken door onder andere Selena Gomez, Liam Neeson en Meryl Streep en is Nederlands ondertiteld.  De middag wordt gepresenteerd door Marlijn Weerdenburg (Danni Lowinski, Broodje Gezond).  Lisse Knaapen (SKY de Musical, Intouchables) zal twee speciaal uitgekozen nummers zingen. Finaliste van De Kunstbende Selma Oueddan zal een speciaal geschreven gedicht voordragen.

WINACTIE

Ik mag 2 keer 2 vrijkaarten weggeven voor deze fantastische onderwijsfilm. Laat hieronder een reactie achter of klik op onderstaande knop om mee te doen via Facebook. Meedoen kan tot maandag 13 februari 12:00.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/BJsvklXhYaE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Op 5 maart 2017 vindt een bijzondere vertoning plaats van de film ‘Girl Rising’ in Theater Amsterdam. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de gelijknamige organisatie, die over de hele wereld campagne voert om meer meisjes naar school te krijgen.
Op 5 maart 2017 vindt een bijzondere vertoning plaats van de film ‘Girl Rising’ in Theater Amsterdam. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de gelijknamige organisatie, die over de hele wereld campagne voert om meer meisjes naar school te krijgen.
Maak kans op 2 vrijkaarten voor de film "Girl Rising"

Wereldwijd zijn er 130 miljoen meisjes die niet naar school kunnen (UNESCO, 2016). Terwijl door de scholing van meisjes de cyclus van armoede binnen één generatie doorbroken kan worden. De Amerikaanse organisatie voert daarom, onder andere met de film ‘Girl Rising’ (2013), campagne om meer meisjes naar school te krijgen. Ze doet dit samen met ambassadeurs als Alicia Keys en met medewerking van bijvoorbeeld Michelle Obama. Girl Rising nodigt bedrijven en particulieren die dit onderwerp een warm hart toedragen uit om screenings van de film te organiseren, om zo veel mogelijk mensen bij het onderwerp te betrekken. De benefietmiddag in Theater Amsterdam is een particulier initiatief.

GIRL RISING

Zondag 5 maart 2017 14:30

Theater Amsterdam

www.girlrising.nl

WINACTIE

Ik mag 2 keer 2 vrijkaarten weggeven voor deze fantastische onderwijsfilm. Laat hieronder een reactie achter of klik op onderstaande knop om mee te doen via Facebook. Meedoen kan tot maandag 13 februari 12:00.

Bekijk alle artikelen

bekijk alle posters

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit in je netwerk!