Like de facebookactie, tag iemand die jij dit spel gunt en maak kans op een van de spellen t.w.v. 27,50. Jezelf taggen mag natuurlijk ook!

Vind jij het hoog tijd voor gezelligheid en een goed gesprek? Wil jij je leerlingen wel eens anders leren kennen? Doe voor dinsdag 24 januari 2017 12:00 mee met mijn facebookactie en wie weet krijg jij binnenkort Leef-spel of Leef-spel In de klas (naar keuze) thuis.

Leef-spel is het kaartspel over het leven voor jong en oud voor zelfinzicht en contact. Leef-spel In de klas is het spel in het onderwijs voor weerbaarheid en sociale vorming. Van een ik-gevoel naar een wij-beleving. Waar leren zomaar leuk wordt, want je geeft, vanuit je eigen ervaring, elkaar persoonlijke TOPS en TIPS.

Jezelf kennen is essentieel om te worden wie je werkelijk bent en het leven te leiden dat bij je past. De ander kennen is essentieel voor echt contact en de sleutel tot verbinding met elkaar. Dit is de missie van Stichting Leef-spel. Meer informatie op de facebookpagina van Stichting Leef-spel en www.leefspel.nl

Bekijk hieronder foto’s van deze fantastische nieuwe spellen!

bekijk alle posters

Bekijk alle artikelen

Vind jij het hoog tijd voor gezelligheid en een goed gesprek? Wil jij je leerlingen wel eens anders leren kennen? Doe voor dinsdag 24 januari 2017 12:00 mee met mijn facebookactie en wie weet krijg jij binnenkort Leef-spel of Leef-spel In de klas (naar keuze) thuis.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit in je netwerk!