Leerkracht ziek? Expertise nodig? Neem contact op met meester Mike!

Naast mijn werkzaamheden als onderwijsadviseur ben ik beschikbaar voor korte en iets langere vervangingen als Flex leerkracht (ZZP leerkracht). Ik voer (ziekte)vervangingen uit in zuid Limburg. Daarnaast kan ik tijdelijk een onderbouwteam komen versterken als er expertise nodig is van een jonge kind specialist. Ik heb ervaring als leerkracht, onderbouwcoördinator en het werken met meertalige kinderen is mij niet vreemd.

Wanneer ik ingezet wordt als ZZP- leerkracht hanteer ik een uurtarief van € 55,- (vrijgesteld van BTW). Vergeleken met andere ZZP leerkrachten is dit een scherp uurtarief. In vergelijking met een leerkracht via een uitzendbureau is het in de meeste gevallen voordeliger en aantrekkelijker om een ZZP’er in te schakelen. Wanneer je dit tarief vergelijkt met een leerkracht in vaste loondienst, kun je dit vergelijken met het salaris van een leerkracht L11 trede 15. Bekijk het rekenvoorbeeld hier. Nog niet bekend met het inzetten van een ZZP leerkracht? Kijk dan eens op de site van Flex-onderwijs. Hier vind je veel informatie over de inzet van ZZP’ers in het onderwijs.

Wil je mij inzetten met NPO gelden? Dat is zeker mogelijk! Lees hier de handreiking “inhuur externen NPO gelden”.

Kijk in de agenda hieronder of ik beschikbaar ben. Klik op de gewenste data en verstuur je aanvraag. Vermeld in de aanvraag ook je vraag. Betreft het bijvoorbeeld een vervanging in een groep, of zoek je een interim bouwcoördinator, of ondersteuning n.a.v. een subsidieaanvraag (denk aan NPO gelden).

Specialistische duizendpoot

Mijn naam is Mike Nijskens, geboren en getogen in Limburg. In 2002 ben ik naar de Randstad verhuisd waar ik als leerkracht heb gewerkt op verschillende scholen. Ik heb 1 jaar op Curaçao gewerkt en 5 jaar op de Hollandse School in Singapore. In Singapore had ik, naast lesgevende taken, de rol van onderbouwcoördinator. 1 Dag per week coachte ik de leerkrachten van de peuterspeelzaal en de leerkrachten van groep 1 t/m 3. 

Ik ben trainer, coach en ontwikkelaar. Op dit moment ben ik in te schakelen als vervanger in groep 1 t/m 5. Vanaf het moment dat ik in 2000 afstudeerde aan de Pabo heb ik altijd de voorkeur gehad voor de wereld van het jonge kind. Toen ik in 2008 verder ging als onderwijsadviseur in Rotterdam ben ik overgestapt naar het begeleiden van professionals die met jonge kinderen werken.
Het liefst combineer ik al deze rollen zoveel mogelijk, zodat ik de binding met de praktijk niet kwijtraak. Eens in de zoveel tijd kruipt het bloed waar het niet gaan kan, en sta ik weer een tijd zelf voor en in de klas, in 2015 besloot ik om weer intensiever het onderwijs in te duiken op een topschool in Singapore. In 2020 keerde ik terug naar Nederland en op het moment combineer ik mijn werkzaamheden als onderwijsadviseur met het werken als vervanger op basisscholen.

Pin It on Pinterest

Share This