Sint zat te denken wat hij dit jaar weer eens kon schenken! Zoek niet langer, want ik heb een aantal toffe Sinterklaascadeaus op een rij gezet. Cadeau’s voor je klas of cadeau’s voor thuis. De Sinterklaascadeau’s staan in willekeurige volgorde. Meestal staat de prijs vermeld en je vindt altijd een link om het materiaal beter te bekijken. 

Coblo Blox

De Coblo Blox hebben Nederland veroverd! Wat een tof materiaal is dit! Een miniset heb je al vanaf 14,99. Dit is gegarandeerd urenlang speelplezier. Thuis of op school! Bekijk Coblo Blox hier

Gravitrax

Gebruik de diverse bouwelementen om een parcours vol actie te maken en je kogels naar de finish te brengen. Het GraviTrax knikkerbaan systeem kan met uitbreidingen eindeloos worden aangepast en vergroot, voor gegarandeerd grenzeloos bouw- en speelplezier! Bekijk Gravitrax hier

Greenscreenbox

Met de Greenscreenbox maak je zelf in een
handomdraai toffe greenscreenvideo’s.Kinderen zien tijdens het spelen meteen wat het greenscreen-effect met hun video doet. De stap-voor-stap handleidingen zorgen ervoor dat jong en oud met de Greenscreenbox aan de slag kan.
 Bekijk de Greenscreenbox hier.

Stapelstein

Dit mooie materiaal kwam ineens het onderwijs in. Met open armen werden de Stapelsteinen ontvangen. Niet gek ook, het is zulk mooi materiaal! Bekijk Stapelstein hier

Regenboogblokken

Regenboogblokken zijn ontzettend populair. Met deze mooie doorzichtige blokken bouw je doorschijnende bouwsels. Ze zijn ook mooi te gebruiken bij je lichttafel. Bekijk de regenboogblokken hier.

Smartgames

Je hebt al een Smartgame vanaf circa 10 euro. Smartgames zijn er voor verschillende leeftijdsgroepen en horen eigenlijk in elke klas thuis. Bekijk het aanbod Smartgames hier.

Stabilo Woody

De woody 3 in 1 is een kleurpotlood, waskrijt en aquarelpotlood in één en kleurt op uiteenlopende oppervlakken en ondergronden. Kortom: een echte alleskunner! Ontzettend leuk om mee op ramen of tafels te tekenen. Uitermate geschikt tijdens schrijf(dans) lessen! .Bestel Stabilo Woody hier.

Geef een prentenboek cadeau!

Met een prentenboek zit je altijd goed! Vul je bibliotheek aan met de mooiste prentenboeken. Bekijk hier de meest gewilde prentenboeken van dit moment!

Join Clips

Met de Join Clips verbindt je je favoriete Kapla plankjes met elkaar! Urenlang bouwplezier!  Bekijk de verschillende varianten van Join Clips hier

Beverbende

In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken! Bekijk Beverbende hier

Living puppet

Op zoek naar een nieuw vriendje voor in de klas. Wellicht is een Living Puppet iets voor je. Er zijn Living Puppets in allerlei verschillende soorten en maten. Jongens, meisjes, dieren enz. Benieuwd welke Living Puppets er zijn? Kijk dan hier

Spirograaf

Met Spirograph maak je de mooiste tekeningen met geometrische vormen. Plaats een vorm in de houder, pak je potlood of stift en volg de vormen – er zijn duizenden verschillende creaties mogelijk! Bekijk hier de verschillende uitvoeringen van Spirograaf.

Kinetisch zand

Kinetic Sand is het originele magische, kneedbare en betoverende zand. Het glijdt door je handen en droogt nooit uit, zodat je er steeds opnieuw mee kunt spelen! Bekijk het Kinetisch Zand hier. Vanaf 15 euro!

Liever een prentenboek cadeau doen?

Kijk eens bij mijn prentenboek top 10!

Bekijk mijn trainingsaanbod

Interesse in een gastblog of winactie op Facebook?

De hoek in: Een uitdagende leeromgeving

Deze praktische en interactieve cursus is bestemd voor pedagogisch medewerkers, kleuterleerkrachten, pedagogisch coaches en intern begeleiders. De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

  • Uitdagende speelleeromgeving
  • Spel en spelbegeleiding
  • Doelen koppelen aan spel

Lees meer...

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit in je netwerk!