Ik heb een tof nieuw boek ontdekt. Een boek vol inspiratie om “slim te spelen en ontdekken” uit België! Nathalie De Martelaere geeft je in dit 304(!!!) pagina’s tellende boek onzettend veel tips voor Sensopathische activiteiten die alle zintuigen prikkelen. Ik volg Nathalie al een tijdje op Instagram en was direct enthousiast toen ik het boek zag. Ze maakt in haar boek veel gebruik van kosteloos en natuurlijke materialen. Ik hou ervan! De mooie foto’s en de QR codes met verwijzingen naar downloads maken dit boek helemaal af. Na een aantal bladzijden lichte theorie word je meegenomen in de wereld van sensopathisch spel. Boordevol tips voor speltafels, zandtafels, experimenten, enz. Echt een boek van deze tijd dus. Met een prijs van vroeger ;-). Je hebt het boek in huis voor maar 22,50. Echt een koopje. Ik zou het dus direct bestellen. Dat kan hier! Ik vind dat dit boek echt een plek mag krijgen op elke school of kinderopvang!

Nathalie De Martelaere gebruikt haar online aanwezigheid dagelijks om duizenden ouders en leerkrachten te inspireren met creatieve tips. Een van haar stokpaardjes zijn out of the box speeltips. Volgens Nathalie hoef je geen creatieve duizendpoot te zijn om kinderen te entertainen – maar dat kinderen spelen is wel heel belangrijk voor hun ontwikkeling. Omdat ze dagelijks talloze vragen krijgt, besloot Nathalie al haar praktische, creatieve en informatieve tips op een laagdrempelige manier te bundelen in een ware speelbijbel: SPEEL! Een doeboek om te spelen, knutselen én iets bij te leren met jonge kinderen.

SPEEL! staat garant voor:

  • Sensopathische activiteiten: prikkel alle zintuigen
  • Plezier verzekerd: proefjes, DIY, knutselopdrachten en meer
  • Eenvoudig & authentiek: 80% huis-, tuin- en keukenbenodigdheden
  • Educatief: speel je slim!
  • Laat het los: trust the process en geniet!

Bestel het boek

Interesse in een gastblog of winactie op Facebook?

Bekijk mijn trainingsaanbod

De hoek in: Een uitdagende leeromgeving

Deze praktische en interactieve cursus is bestemd voor pedagogisch medewerkers, kleuterleerkrachten, pedagogisch coaches en intern begeleiders. De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

  • Uitdagende speelleeromgeving
  • Spel en spelbegeleiding
  • Doelen koppelen aan spel

Lees meer...

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit in je netwerk!