Update: Deze actie is voorbij. Je kunt het boek nog wel bestellen. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Maak kans op het hilarische boekje “Meester, mag ik uw eyeliner lenen” (normaal 15,99 euro). Een boek vol uitspraken van beginnende pubers uit de klas van meester Dick Jan. Een leuk cadeau voor in de teamkamer of gewoon voor thuis.

Bestel het boek

Bekijk de winactie

Beginnende pubers kunnen -vaak onbedoeld- enorm leuke uitspraken doen. Meester Dick Jan heeft de meest grappige uitspraken van zijn groep 8-leerlingen stiekem verzameld. Snurkende oma’s, gaatjesknippers, sixpacks en zweetvoeten van vaders, ribbenkastbeentjes en websuits… Je komt er alles over te weten in dit hilarische boekje dat een kijkje geeft in het warrige brein van de aanstaande brugklassers. En trouwens… hoe heet de meester nou eigenlijk in het echt?

“Meester, mag ik uw eyeliner lenen?” is leuk voor iedereen die thuis of op het werk te maken heeft met kinderen. Ideaal om aan iemand cadeau te doen of om op het toilet te leggen.

Wil je het boek bestellen? kijk dan hier

Bestel het boek

Bekijk alle posters

Interesse in een gastblog of winactie op Facebook?

Volg mij!

Bekijk alle artikelen

Bekijk alle activiteiten

[facebook-page-plugin href="topwijs" width="500" height="500" cover="true" facepile="true" tabs="timeline" cta="false" small="false" adapt="true" link="true" linktext="Facebook" lang="nl_NL" ]

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit in je netwerk!