De happertjes zijn terug!

Op deze pagina vind je:

  • Het bestand “Happertjes tafels”

  • Een instructievideo om een happertje te vouwen

  • Verwijzing naar mijn pagina over tafelsommen (diploma’s, liedjes, werkbladen)

Wie kent ze niet? De happertjes. Vroeger maakte ik zelf ontelbaar veel happertjes en nog steeds gebruik ik ze in de klas. Je kunt happers vouwen voor spelling, rekenen, wereld oriëntatie en zoveel meer onderwerpen. Hieronder vind je happertjes met de tafelsommen. Download het bestand, en laat de kinderen de happers vouwen m.b.v. de instructie(video). In de download vind je de happers voor de tafels 2 t/m 12. Veel rekenplezier!

Zo vouw je de happertjes

(Scroll naar beneden voor een video)

Bekijk mijn speciale tafelpagina

Volg mij!

Bekijk de happertjes voor spelling

Download tafeldiploma’s

Download tafeltjeskaarten

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit in je netwerk!