IVN Natuureducatie en Jantje Beton organiseren dit jaar voor de vierde keer de Nationale Buitenlesdag op dinsdag 2 april. Vorig jaar deden er meer dan 2400 scholen mee. Op deze dag geven leerkrachten in heel Nederland buiten les. Dat is niet alleen goed voor de leerprestaties van kinderen, maar het is ook nog eens heel leuk! Doe ook mee en meld je school nu aan. Je ontvang dan gratis de Buitenlesbundel, vol met nieuwe leuke buitenlessen! Ga naar: www.buitenlesdag.nl.

Meld je hier aan voor

Bekijk alle posters

Interesse in een gastblog of winactie op Facebook?

Volg mij!

Bekijk alle artikelen

Bekijk alle activiteiten

[facebook-page-plugin href="topwijs" width="500" height="500" cover="true" facepile="true" tabs="timeline" cta="false" small="false" adapt="true" link="true" linktext="Facebook" lang="nl_NL" ]

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit in je netwerk!