Download hier gratis: Invulbaar werkblad bussommen! Vaak ben ik op zoek naar een werkblad voor bussommen. De ene keer zijn ze te moeilijk, de andere keer te makkelijk. Met dit werkblad kun je je werkblad op niveau samenstellen. Alle vakken en cirkels zijn in te vullen met een pdf reader (Acrobat werkt het beste) Je kunt dus zelf kiezen of er mensen in of uit de bus stappen, en welke opgave kinderen erbij dienen te maken:
  • Hoeveel mensen zaten eerst in de bus?
  • Hoeveel mensen zijn eruit of erin gestapt?
  • Hoeveel mensen zitten er nu in de bus?
Download het werkblad hier en stel het steeds weer opnieuw samen! Veel succes ermee!
invulbaar werkblad bussommen: Gratis download

Bekijk alle activiteiten

Bekijk alle posters

Bekijk alle artikelen

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit in je netwerk!