Let op! De eerste agenda toont enkel de beschikbaarheid voor online afspraken. De tweede agenda toont de beschikbaarheid voor de regio zuid. De derde agenda toont de beschikbaarheid voor de regio Randstad (Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag).

Agenda Online afspraken

Hieronder zie je mijn agenda voor online afspraken. De beschikbare data zijn weergegeven met een afspraak “Online Topwijs”. Wanneer je op het tijdstip klikt, zie je tijdvak, binnen dit tijdvak kun je een afspraak plannen. Stuur mij een bericht voor de gewenste datum en tijd. Voor alle data en tijdstippen geldt, dat ze pas zijn gereserveerd wanneer je hiervoor een bevestiging hebt ontvangen. 

Agenda Regio Zuid

Hieronder zie je mijn agenda voor de regio Zuid. De beschikbare data zijn weergegeven met een afspraak “Beschikbaar Z ochtend” en “Beschikbaar Z middag”. Wanneer op een dag een moment staat voor zowel de ochtend als de middag, kan een volledige dag worden ingepland. Stuur mij een bericht voor de gewenste data. Voor alle data en tijdstippen geldt, dat ze pas zijn gereserveerd wanneer je hiervoor een bevestiging hebt ontvangen. Staat je gewenste datum er niet tussen? Stuur me dan een bericht.

Agenda Regio Randstad

Hieronder zie je mijn agenda voor de regio Randstad (Utrecht – Rotterdam – Den Haag – Amsterdam). De beschikbare data zijn weergegeven met een afspraak “Beschikbaar R ochtend” en “Beschikbaar R middag”. Wanneer op een dag een moment staat voor zowel de ochtend als de middag, kan een volledige dag worden ingepland. Stuur mij een bericht voor de gewenste data. Voor alle data en tijdstippen geldt, dat ze pas zijn gereserveerd wanneer je hiervoor een bevestiging hebt ontvangen. Staat je gewenste datum er niet tussen? Stuur me dan een bericht.

Bekijk hier mijn trainingen, cursussen en workshops

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit in je netwerk!