Wij zoeken leerkrachten en een Intern Begeleider!

Word jij mijn nieuwe collega op de Hollandse School in Singapore? Heb je recente werkervaring als leerkracht of Intern Begeleider en wil jij werken op een inspirerende Nederlandse school in de tropen? Grijp nu je kans en kom ons enthousiaste team versterken!

De Hollandse School in Singapore is een Nederlandstalige peuter- en basisschool met in totaal 400 leerlingen (60 peuterschool/340 basisschool) en verzorgt onderwijs aan kinderen van ouders die in Singapore werkzaam zijn.

De missie van onze school is: ‘De Hollandse School in Singapore wil een uitstekende school zijn met een gecombineerd Nederlands en internationaal curriculum, waar het leerproces van het kind centraal staat. Wij zijn een school die openheid, respect en passie uitstraalt en waar leren leuk is. In een veilige omgeving en met veel individuele aandacht halen we het beste uit elk kind.’

Mijn school zoekt per 1 augustus 2020 een enthousiaste leerkracht en een ervaren Intern Begeleider. Beide functies zijn fulltime. Ik kan hier uitgebreid vertellen waarom ik mijn school zo fantastisch vind en ik er zo graag werk, maar ik denk dat je beter naar onze film “de HSL in 90 seconden” kunt kijken! De HSL biedt naast een inspirerende werkomgeving overigens uitstekende arbeidsvoorwaarden. De salariëring is conform de HSL salarisschaal primair onderwijs en onder expat- voorwaarden.

Bekijk hier de volledige vacatures of ga direct naar de website van de HSL.

Twijfel niet te lang, want je kunt t/m 9 februari 2020 reageren. Wie weet worden wij dan volgend schooljaar collega’s!

Bekijk de vacature voor leerkracht

Bekijk de vacature Intern Begeleider

HSL in 90 seconds

Pin It on Pinterest

Deel dit

Deel dit in je netwerk!