Word jij mijn nieuwe collega in ons Learning Support Centre? Heb je recente werkervaring als Remedial Teacher en wil jij werken op een inspirerende Nederlandse school in Singapore? Grijp je kans en kom ons enthousiaste team versterken!
De Hollandse School in Singapore is een Nederlandstalige peuter- en basisschool met in totaal 400 leerlingen (60 peuterschool/340 basisschool) en verzorgt onderwijs aan kinderen van ouders die in Singapore werkzaam zijn.

De missie van onze school is: ‘De Hollandse School in Singapore wil een uitstekende school zijn met een gecombineerd Nederlands en internationaal curriculum, waar het leerproces van het kind centraal staat. Wij zijn een school die openheid, respect en passie uitstraalt en waar leren leuk is. In een veilige omgeving en met veel individuele aandacht halen we het beste uit elk kind.’

Mijn school zoekt per 1 maart 2019 een enthousiaste ervaren Remedial Teacher. Je functioneert binnen het Learning Support Centre, waar zorg van hoge kwaliteit wordt geboden door Remedial Teachers, Intern Begeleiders en de zorgcoördinator. Ik kan hier uitgebreid vertellen waarom ik mijn school zo fantastisch vind en ik er zo graag werk, maar ik denk dat je beter naar onze film “de HSL in 90 seconden” kunt kijken! De HSL biedt naast een inspirerende werkomgeving overigens uitstekende arbeidsvoorwaarden. De salariëring is conform de HSL salarisschaal primair onderwijs en onder expat- voorwaarden.

Bekijk hier de volledige vacature of ga direct naar de website van de HSL.

Twijfel niet te lang, want je kunt t/m 25 november 2018 reageren. Wie weet worden wij dan binnenkort collega’s!

HSL in 90 seconds

We zoeken een enthousiaste Remedial Teacher!

Pin It on Pinterest

Deel dit

Deel dit in je netwerk!