Word jij mijn nieuwe collega in de onderbouw? Heb je recente werkervaring met kleuters en wil jij werken op een inspirerende Nederlandse school in Singapore? Grijp je kans en kom ons enthousiaste onderbouwteam versterken!

 

De Hollandse School in Singapore is een Nederlandstalige peuter- en basisschool met in totaal 400 leerlingen (60 peuterschool/340 basisschool) en verzorgt onderwijs aan kinderen van ouders die in Singapore werkzaam zijn.

De missie van onze school is: ‘De Hollandse School in Singapore wil een uitstekende school zijn met een gecombineerd Nederlands en internationaal curriculum, waar het leerproces van het kind centraal staat. Wij zijn een school die openheid, respect en passie uitstraalt en waar leren leuk is. In een veilige omgeving en met veel individuele aandacht halen we het beste uit elk kind.’

Mijn school zoekt per 1 oktober (of indien mogelijk eerder) een enthousiaste ervaren onderbouw leerkracht. Ik kan hier uitgebreid vertellen waarom ik mijn school zo fantastisch vind en ik er zo graag werk, maar ik denk dat je beter naar onze film “de HSL in 90 seconden” kunt kijken! De HSL biedt naast een inspirerende werkomgeving overigens uitstekende arbeidsvoorwaarden. De salariëring is conform de HSL salarisschaal primair onderwijs en onder expat- voorwaarden.

Bekijk hier de volledige vacature of ga direct naar de website van de HSL.

Twijfel niet te lang, want je kunt t/m 15 juni 2017 reageren en wie weet worden wij dan volgend jaar collega’s!

HSL in 90 seconds

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit in je netwerk!